Warning: Undefined array key "api_key" in /customers/d/6/0/belgesenroute.com/httpd.www/wp-content/themes/hyperx/functions.php on line 28 3x heerlijk ontspannen in een cabin in het groen - Ardennen editie

3x heerlijk ontspannen in een cabin in het groen – Ardennen editie

In de zomer kon je al eens 3 x anders overnachten: slapen in een boomtent. Maar ook tijdens de andere seizoenen kan je origineel overnachten in de natuur & heerlijk tot rust komen in deze cabins. Dit zijn niet zomaar cabins, ze zijn gezellig met een tikkeltje design en vooral rustgevend!
The places to be? In de prachtige natuur van de Ardennen! Ontdek ook de Limburgse cabins!

1. Slô

Een toevluchtsoord waar stilte, (innerlijke) rust en natuur centraal staan.

Slô is van mening dat het essentieel is om het geluid uit te schakelen om de schoonheid van het leven te waarderen en uw batterijen midden in de natuur op te laden. Hun 6 off-grid hangende hutten nodigen u uit om te ontsnappen aan de ratrace en opnieuw contact te maken met wat uiteindelijk het belangrijkste is: de natuur, uzelf en uw dierbaren.

Genesteld in een bos in de Belgische Ardennen, herinneren hun comfortabele minimalistische designretraites je eraan dat echte luxe overal om je heen is.

Wat?
6 mooie, compacte en zelfvoorzienende hutten, hoog in de bomen. De hutten hebben een unieke architectuur gecombineerd met een minimalistisch design en een lage ecologische voetafdruk. Hoewel Slô ernaar streeft hun impact op de natuur te minimaliseren, is het hun doel om de impact op u te maximaliseren. Hun 6 hutten in 3 unieke ontwerpen, maken u los van de wereld en de drukte van het dagelijks leven.

Waar?
50° 20′ NB, 5° 26′ OL 
Aan de rand van het dorpje Humain.

Prijskaartje?
Vanaf  500€ voor 2 nachten

Meer info?
https://slo-escape.com/


 

Slô©
Slô©
Slô©
Slô©

2. Nutchel

Een nieuw boskamp in de Ardennen (open vanaf 15 Juni 2020!), waar je 26 cosy cabins kan vinden. Deze prachtige kleine huisjes passen perfect bij de natuur eromheen. Creëer licht met olielampen en kaarsen, zet een houtkachel aan om warm te worden of lees een boek naast de grote stalen ramen die uitkijken op het bos. Het boskamp Les Ardennes is de ideale locatie om met vrienden of familie op microavontuur te gaan. Met veel wandel- en fiestpaden in de omgeving, natuurpark “Haute Sûre Forêt D’Anlier” voor de deur en Luxemburg op slechts een klein eindje rijden. Zoals je al merkt, er valt veel te ontdekken!

Wat?
4 verschillende type cabins. Het draait allemaal om bescheidenheid, ruwheid en respect voor de eenvoudige schittering van de natuur. Daarom zijn alle meubels handgemaakt van ruwe natuurlijke materialen en hebben ze alles zo ecologisch mogelijk gedaan, bijvoorbeeld door bijna uitsluitend herbruikbare bronnen te gebruiken.

Waar?
Nutchel forest camp “Les Ardennes”
Rue de Radelange 51
6630 Martelange

Prijskaartje?
Vanaf 90€ per nacht.

Meer info?
Nutchel©
Nutchel©
Nutchel©
Nutchel©

3. Les Cabanes de Rensiwez

Verdoken in het park Natureles des deux Ourthes, liggen de verschillende cabins van Les Cabanes de Rensiwez. Meer dan 20 cabins in het bos, maar enkele sprongen er toch voor ons uit! Le moulin, slapen onder een dakraam dat volledig open gezet kan worden om letterlijk onder de sterren te slapen. Hoewel dit wel wat koud klinkt…  Als je heerlijk warm wil blijven, kies je gewoon een cabin met sauna! Of ontspan in een van de cabins met een noors bad. De hut met houtgestookte jacuzzi klinkt ook heerlijk! Boviendien zijn de cabins voorzien van een houtkachel.

Wat?
Meer dan 20 verschillende hutjes verdoken in de bossen van de Ardennen.

Waar?
Les Cabanes de Rensiwez
Rensiwez 1
6663 Mabompré (Houffalize)

Prijskaartje?
Prijzen verschillen van hut tot hut
Vanaf €100 / nacht

Meer info?
http://www.lescabanesderensiwez.be/nl/

Les Cabanes de Rensiwez
Les Cabanes de Rensiwez©
Les Cabanes de Rensiwez


Share Post :

More Posts

3 Comments

  • Ine
   18/06/2020 at 10:29 pm  - Reply

   Hi Marina,

   We hebben hier geen brochure van.

   Groetjes

 • Nelly Busschots
  10/07/2020 at 3:36 pm  - Reply

  Graag zou ik op jaarbasis een natuurhuisje of chalet of hut willen huren.
  Zou dat mogelijk zijn?
  Zo ja, tegen welke prijs?
  En waar? (afstand geen probleem)
  Als 73-jarige alleenstaande zoek ik een stekje buiten de stad om me terug te trekken.
  Dank om me te willen informeren.

Een reactie achterlaten