Warning: Undefined array key "api_key" in /customers/d/6/0/belgesenroute.com/httpd.www/wp-content/themes/hyperx/functions.php on line 28 3 zalige vakantiehuizen in de Costa Blanca - by Belges en Route

3 zalige vakantiehuizen om te logeren met vrienden – Costa Blanca editie

Ibiza is leuk, maar een 3de jaar op rij zagen we niet zitten. Bovendien leek heel instagram wel op Ibiza te zitten! Daarom gingen wij op verkenning naar een andere locatie, eentje waar we beiden al ooit vertoefd hadden lang geleden: de Costa Blanca. Eerlijk gezegd, er lijkt op het eerste zicht niet veel te beleven, behalve een super toeristische spot voor heel België, Nederland & Engeland. Maar dat is dus mis! Wij hebben super leuke hotspots gedaan, gastronomische hoogtepunten beleefd en avontuurlijke activiteiten gedaan. Moest je echt graag de combinatie doen met Ibiza, kan je vanuit Denia dagelijks de boot nemen naar het eiland.

We willen zeker terug & zien een tripje met de vrienden ook zitten. Vandaar dat we onze research naar wat luxueuzere vakantiehuizen ook al ineens gedaan hebben. Onze tips waar wij willen boeken:

1. Housita Denia

Prijskaartje?
Vanaf 150€ / nacht (minimum verblijf van 3 nachten)
150€ schoonmaak kosten
167€ service kosten

Housita Denia©
Housita Denia©
Housita Denia©
Housita Denia©

2. The Adelante House

Toen we deze villa voor 16 personen ontdekte, wouden we spontaan onze vrienden alvast bellen voor een weekje in Javéa! Deze luxe villa ziet er prachtig uit! Het Adelante House is een exclusieve luxe villa met conciërgediensten in Javea, aan de Costa Blanca. Geïnspireerd door het pittoreske mediterrane landschap biedt het een luxueus en authentiek verblijf met persoonlijke service in een uitzonderlijk privé en alleen voor gasten toegankelijke ruimte.

Wat?
Een luxe villa met 8 slaapkamers, elk met hun eigentijdse moderne badkamer.

Een huis perfect voor 16 personen.

Waar?
Javéa, Costa Blanca

Prijskaartje?

Min. verblijf: 1 week
Aankomst/Vertrek: Zaterdag
Vanaf 6.496€ / week

Adelante House©
Adelante House©
Adelante House©
Adelante House©

3. The June - boutique villa

De June Boutique villa is volledig gerenoveerd & gedecoreerd door een jong & creatief Hollands koppel. Het is dan ook uitermate geschikt voor iedereen die een zwak heeft voor design en luxe. Het een indrukwekkend uitzicht op zee en ligt op slechts 700 meter afstand van Playa La Fustera met zijn mooie chirinquitos. Ook hier kunnen consiergediensten aangeboden worden 24/7 indien gewenst.

Wat?
De June Boutique villa voor 10 personen met 3 aparte vertrekken met hun eigen privé-ingangen, terrassen en gezellige zithoekjes. Het zwembad op de bovenste verdieping is gemeenschappelijk waar alle gasten kunnen chillen, ontspannen, zwemmen en bbq’en.

Het huis kan in zijn geheel verhuurd worden voor max 12p. Het 2-slaapkamer appartement, voor 4-5 personen kan ook apart geboekt worden. Dan deel je het zwembad wel met de andere huurders.

Waar?
Benissa, Costa Blanca

Prijskaartje?
Vanaf 450€ / nacht
17,5€ / pp / pn linnnengoed
250€ schoonmaakkosten

Meer info?
https://thejunebenissa.com/

the june boutique villa
The June Boutique villa ©
the june boutique villa
The June Boutique villa ©

Share Post :

More Posts

Een reactie achterlaten