Warning: Undefined array key "api_key" in /customers/d/6/0/belgesenroute.com/httpd.www/wp-content/themes/hyperx/functions.php on line 28 Welkom bij onze hotspot & reisblog Belges en Route! Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /customers/d/6/0/belgesenroute.com/httpd.www/wp-content/plugins/royal-core/royal-core.php on line 2571

[

Over ons

Hello!

Super dat jullie onze blog Belges en route bezoeken!

We zijn Ine & Stefanie: 2 vriendinnen met een gedeelde passie voor gastronomie & reizen! Onze food curiosity brengt ons naar de hipste koffiebars & overheerlijke (sterren) restaurants in ons eigen landje.  Maar ook van een jetlag zijn we niet vies, die is het meestal wel waard 😉 We worden instant gelukkig van reizen, van de tijd uit het oog verliezen, van nieuwe mensen & culturen te ontdekken, van speciale gerechtjes te ontdekken en die thuis (met wisselend succes) proberen na te maken. Reizen & op constante ontdekking gaan maakt deel uit van onze persoonlijkheden!

Waarom België?

België, zo een makkelijk land om in rond te reizen en telkens weer nieuwste hotspots te ontdekken! België is strategisch gezien een topper om de rest van Europa en bijgevolg de wereld te ontdekken. Maar natuurlijk zijn we ook een beetje chauvinistisch, we zijn trotse Limburgers (of course) en trotse Belgen! België, een land met prachtige historische gebouwen, mooie natuur & rustgevende plekken tot het bruisende leven in onze grootste steden, buiten 365 dagen zon, heeft ons land toch enorm veel te bieden ;-).

Hier se, ontmoet Ine

De ultieme hotspotter van ons 2! Met haar achtergrond in interieurdesign en haar voorliefde voor alles wat mooi is (ja ook mooie composities op een bord, nee dat vindt de boyfriend niet leuk) kan je haar vaak terugvinden in een hippe keet! Ze heeft net geen last van FOMO als het om de nieuwste hotspots gaat, maar deze worden steevast aan de TO DO lijst per stad toegevoegd!  Ine houdt van lekker eten, maar liefst wel in een trendy interieur. Dat smaakt net iets beter! Wanneer ze niet rondreist door’t land, kan je haar wel ergens in Europe of op een exotische / avontuurlijke bestemming terugvinden!

We hopen dat jullie genieten van onze blog en kijken uit naar jullie feedback! 

Happy travels!

En route
Hier hebben we Stefanie

De “ backpacker” van de twee. Maar ook wel een beetje “de international” van de twee. Ze verloor haar hart in Sydney and Vancouver. Stefanie kan je ondertussen gepersonaliseerde tips geven hoe je het snelst, goedkoopst,… naar Engeland reist. Want ze heeft daarnaast haar hart ook een beetje verloren aan een Engelsman 😉 die ze ontmoette tijdens haar trip in Nieuw-Zeeland. verliefd werd een Engelsman. Haar perfecte trip bestaat uit een mix van cultuur, geschiedenis (stiekem wil ze een prinses zijn want kastelen zijn ‘her thing’), natuur & natuurlijk eten… Op een strand zal je Stef niet snel vinden, ze verandert in een kreeftje maar zal zich nog net iets sneller vervelen.

Neem contact met ons op!