Warning: Undefined array key "api_key" in /customers/d/6/0/belgesenroute.com/httpd.www/wp-content/themes/hyperx/functions.php on line 28 Heerlijk winters overnachten in Oostende met de hotelcheque!

Jingle bells in Oostende

Tijdens het kerstverlof uitwaaien aan de Belgische kust? Wij zijn up for it! In de voorjaar en de zomer brachten we al een bezoekje aan Blankenberge en Knokke. De kust verveelt nooit en zeker niet tijdens de kerstvakantie!

Geef eens een ‘doe cadeau’!

In onze familie is het bijna een traditie, ‘doe cadeau’s’ geven voor speciale gelegenheden! Zo kreeg ik voor mijn 30e verjaardag een overnachting & een Michelin star experience cadeau van mijn ouders.  Ook toen mijn papa deze zomer 60 werd was het weer prijs, hij heeft nog een etentje bij Air republic te goed! Natuurlijk ben ik dan ook enthousiast over de nieuwe cadeauformule van Toerisme Oostende: de HotelCheque. Heb je dus nog geen inspiratie voor je kerstcadeau? Geef dan eens een overnachting (of een deel ervan) cadeau aan jezelf, je vrienden of  familie. De bon kan je kopen in het toeristisch kantoor van Oostende of gewoon gemakkelijk online!

Hotel_cheque_OostendeHeerlijk winters overnachten in Oostende

Zin in een overnachting met zwembad, sauna en stoombad? Of altijd gedroomd om wakker te worden met zicht op zee in het bekende Thermae Palace? Met de hotelcheque heb je keuze uit 22 hotels, dus voor elk at wils!

 

 

Wat te doen tijdens de kerstvakantie?

Kersthuis, kerstmarkt & kerstshoppen

Je gaat je geen minuut vervelen tijdens je bezoek! Van 14 tot en met 16 december kan je zelfs met de échte Kerstman op de schoot in het kersthuis. Het kersthuis blijft de moeite (zelfs zonder onze kerstvriend) en is te bezoeken tot zondag 6 januari. Natuurlijk heeft Oostende ook een kerstmarkt en kan je schaatsen op de vijver van het Leopold park, waar je ook gluhwein kan drinken in 1 van de gezellige chalets, plezier verzekerd!

Lichttunnel

Een feeërieke lichttunnel overkapt de Adolf Buylstraat en zorgt er vier keer per dag voor een spectaculaire lichtshow op muziek. Met maar liefst 232.500 lichtjes zal je je ogen én oren de kost kunnen geven tijdens deze lichtshow in Oostende!

Vier nieuwjaar in Oostende!

Knallen op het strand? Of knallen in de club? In Oostende kan alles!

Je kan genieten van het vuurwerk op het grote strand. Meer het dans type? Belmodo heeft een compleet overzicht gemaakt van het party aanbod in de kuststad. Wat je ook kiest, het wordt alvast een schitterende start van 2019!

Nog een vraag?

Toerisme Oostende VZW
Monacoplein 2
8400 Oostende

Tel +32 (0)59 70 11 99
Fax +32 (0)59 70 34 77
E-mail : info@visitoostende.be

Share Post :

More Posts

Een reactie achterlaten