Warning: Undefined array key "api_key" in /customers/d/6/0/belgesenroute.com/httpd.www/wp-content/themes/hyperx/functions.php on line 28 Belges en Route, ambassadrices van de Limburgse fruitstreek!

Limburgse Ambassadrices, check!

Whoohoow!! We zijn trots op onze nieuwste samenwerking met Toerisme Limburg!

De Limburg Vakantiegids editie 2018

Vorig jaar werden we benaderd door Toerisme Limburg om als bloggers de fruitstreek, een van de mooiste regio’s van Limburg, te promoten! Hoe? Door onze tips te delen in de 4e editie van de Limburg vakantiegids & door middel van onze blog & onze social media kanalen. Of we geïnteresseerd waren? Reken maar van wel!!

Daar was ie dan, de 1e shoot voor de cover van de gids in oktober 2017! De shoot ging door bij 1 van de toppers in onze eigen regio: de doorkijkkerk in Borgloon! Misschien beter gekend als ‘Reading between the lines’, de officiële naam van de kerk. De kerk is ontworpen door architectenduo Gijs Van Vaerenbergh en bestaat uit 100 op elkaar gestapelde lagen staalplaten. De speciale constructiewijze zorgt ervoor dat het landschap altijd zichtbaar blijft doorheen de kerk, zowel van op afstand als van dichtbij. Een pareltje!

Het gezicht van Limburg

Misschien heb je ondertussen Ine al gespot als campagnegezicht of als gezicht van Limburg?  Samen met jullie willen we 365 dagen lang Limburg ontdekken en jullie op de hoogte houden van waar de beste bedden zijn, waar je het lekkerst eet en wanneer er leuke activiteiten zijn (om jullie FOMO onder controle te helpen houden ;-))! De fruitstreek is misschien een ‘ver-weg-van-mijn-bedshow’ voor de niet-Limburgers dus het gaat over Alken, Borgloon,Gingelom, Heers, Kortessem en Sint-Truiden!

We kijken er naar uit jullie te ontmoeten in onze regio!

 

Share Post :

More Posts

Een reactie achterlaten